Goed nieuws: Asanti blijft open!


Om open te mogen blijven dienen we volgende maatregelen te hanteren. Wij danken jullie nu al voor jullie begrip en medewerking: 


Ø Sluiting om 22u (zondag 21u)

 

Ø Horeca-gedeelte is gesloten

 

Ø We proberen in deze moeilijke tijd onze kosten zo beperkt mogelijk te houden en onze kansen op overleven te maximaliseren. Dit betekent:

o  Minimum-bezetting personeel

 

o  Betalen met cash 


Reserveren:

Er dient steeds te worden gereserveerd via reserveren@asanti.be . Gewoon een mailtje met vermelding van aantal personen, naam, datum en uur van aankomst.

Door de omvang van ons wellness complex kunnen we makkelijk voldoen aan de minimumruimte per klant, en garanderen we zelfs een veelvoud hiervan.

Daarom mag je er van uitgaan dat je reservering bevestigd is. Enkel indien een reservatie niet zou kunnen doorgaan sturen we je een mail terug.

Reserveren kan ook lastminute.

 

Inkomformules:

Het avondtarief blijft behouden, maar het laatavond tarief wordt tijdelijk afgeschaft.

Dit om te vermijden dat de drukte in de kleedkamers te groot wordt op het moment dat we de deuren van de wellness sluiten.


Receptie:

Wij vragen om te allen tijde 1,5 meter afstand te houden gedurende je volledige bezoek.

Er zijn 2 wachtzones binnen voorzien voor de gasten die aankomen. Indien deze bezet zijn, gelieve even buiten te wachten. Er is binnen een afzonderlijke looprichting voor de gasten die toekomen en voor gasten die vertrekken.

Per reservatie dienen we een logboek bij te houden met uur van aankomst en vertrek.

Gelieve wat geduld te oefenen, indien het allemaal wat langer duurt. Door de Corona-maatregelen beleven we een financieel moeilijke periode en kunnen we helaas geen extra personeel inzetten.

Aan de inkom van de receptie vind je dispensers met handgel. Het is verplicht om daar bij binnenkomst je handen te ontsmetten


Kleedruimte

Wij hebben de kleedkamer opgedeeld in 6 zones. Gelieve dit te respecteren en ook omkleedtijd zoveel mogelijk te beperken. Wij raden aan om gemakkelijke kledij te voorzien zodat de doorstroom zo goed mogelijk kan gebeuren.

De haardrogers zullen ook worden verwijderd.

 

Sauna en waterbeleving

Het aantal plaatsen per sauna is beperkt om 1,5 meter afstand te garanderen. Als de maximumcapaciteit is bereikt, verlaat dan rustig en stil de sauna

Ook in de baden is het aantal zwemmers beperkt. Hou ook daar 1,5 meter afstand

De jacuzzi’s en het stoombad mogen enkel “privé” gebruikt worden. We leggen een papier klaar aan de receptie en de bar met daarop tijdsblokken van 20 minuten die je kan reserveren om er met jouw bubbel gebruik van te maken

 

Opgietsessies zijn helaas niet toegestaan.

Het is absoluut verboden om als gast te zwaaien in een saunacabine

 

Horeca

Gesloten

Eigen drank (ook water) en eten meebrengen blijft verboden

 

Sluiting

Onze deuren sluiten tot nader order om 22u (21u op zondag).

Gelieve rekening te houden met de beperkte capaciteit van de kleedkamers en tijdig je vertrek voor te bereiden.

Onze medewerkers willen ook graag op tijd naar huis, dus we vragen om het sluitingsuur strikt te respecteren.

 

Zoals jullie kunnen lezen, veel regeltjes en maatregelen. We hopen vooral op veel gezond verstand van onze klanten en ook op jullie begrip en geduld gedurende deze periode. We proberen een omgeving te creëren waarin iedereen kan genieten van een zalige en ontspannend moment, en dit op een zo veilig mogelijke manier.

 

Hopelijk tot binnenkort,

 

Fanny, Koen en het voltallige Asanti-team!